The Game Company werkt aan een nieuwe website! Klik hier voor de nieuwe website: https://www.thegamecompany.nl

 

The game Company

 

Plezier werkt!

Onze filosofie bij ontwikkeling van onze concepten is heel eenvoudig: plezier werkt! Marketing en communicatie worden effectiever als mensen 't leuk vinden.

Het begin

The Game Company is van oorsprong een marketingcommunicatie-adviesbureau dat sinds 1991 creatieve concepten ontwikkeld voor werving en binding van klanten en medewerkers.

The Game Company en Wilhelmina Producties B.V.

Wilhelmina Producties B.V. is opgericht door oud medewerkers van The Game Company en heeft in maart 2010 de handelsnaam “The Game Company” en de daarbij behorende succesvolle formule De Gestolen Rembrandt overgenomen.

De Gestolen Rembrandt

De Gestolen Rembrandt is in ongewijzigde vorm blijven bestaan en speelt zich af in hartje Amsterdam. Tevens wordt tegen een kleine meerprijs voor groepen van 20 tot 100 personen "De Gestolen Rubens" in de prachtige stad Antwerpen aangeboden. Onze programma’s kunnen naast het Nederlands tevens worden uitgevoerd in het Engels en Duits.

The Game Company is altijd bezig met ontwikkelen van nieuwe spelconcepten. Zoek je iets nieuws of origineels? Neem contact op en kijk of wij aan al uw eisen kunnen voldoen!

 

Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Amsterdam-plaats-OpenTopowz Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl