The Game Company werkt aan een nieuwe website! Klik hier voor de nieuwe website: https://www.thegamecompany.nl

 

Weet jij de gestolen rembrandt te vinden?

 

De Gestolen Rembrandt - Leuke, actieve bedrijfsuitjes en teambuilding in Amsterdam

Durven uw deelnemers de strijd met Harry S. en Co. aan?

Uw bedrijfsuitje krijgt direct een onverwachte wending als tijdens een interessante lezing over Rembrandt van Rijn, onverwacht een schilderij van Rembrandt verdwijnt. Een criminele organisatie onder leiding van Harry S. blijkt het te hebben gestolen.

Ga de strijd aan

De enige manier om het doek van onschatbare waarde veilig terug te krijgen, is om met uw deelnemers het geëiste losgeld te verdienen op een spannende ontdekkingstocht langs intrigerende plekken in de historische binnenstad van Amsterdam.

Harry S. stelt u op de proef

Onmogelijke opdrachten, ontroerende ontmoetingen, onverwachte wendingen en oprechte momenten van menselijkheid zijn het gevolg. De commitment, creativiteit, stressbestendigheid, communicatieve vaardigheden, samenwerkingsvermogen en parate (culturele) kennis van uw deelnemers worden zwaar op de proef gesteld.

Teambuilding met humor tijdens een spannend event

Zo gaan Harry S. en Co. te werk: Uw gezelschap wordt in groepen verdeeld en vervolgens geconfronteerd met onverwachte instructies die heel wat kopzorgen geven. Instructies via verzegelde enveloppen verborgen op speciale plekken in de stad, advertenties in de krant en instructies via mobiele telefoon en e-mail maken de suspense compleet.

Eindelijk oog in oog met de bende

Het team dat als eerste het losgeld heeft verdiend en de geheime losgeld overdrachtslocatie heeft weten te vinden, wordt na een spectaculaire overdracht tijdens een ‘feestelijke’ eindsessie voor alle deelnemers door Harry S. en Co. ruw maar eerlijk bedankt.

Een dag, avond of nacht ‘uit’ vol spanning en teamwork

Ons bedrijfsuitje “De Gestolen Rembrandt” is een 6 uur durend, interactief teambuildings programma voor 15 tot 499 deelnemers. Een spannende dag waar uw medewerkers nog maanden over napraten.

Hoe nu verder?

Vul rechts boven uw gegevens in en ontvang vrijblijvend onze brochure of neem contact met ons op. De Gestolen Rembrandt werd al voor meer dan 50.000 deelnemers met veel succes uitgevoerd, waaronder directies, management en medewerkers van verschillende gerenommeerde bedrijven. Graag geven wij u enige referenties.

Amsterdam-plaats-OpenTopowz Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl